BrZo d.o.o.

O nama

"BRZO" d.o.o. za poslovne usluge, Zagreb (skraćena tvrtka: BRZO, d.o.o.) registrirano je dana 31.01.1992 – dva tjedna iza Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Jedini osnivač firme je mr.sci. Bračun Zoran, dipl. pravnik iz Zagreba, po čijim je malo proširenim inicijalima ista dobila i ime.

Logo firme predstavlja poslovnog čovjeka koji trči sa aktovkom, ali istovremeno i kavom u ruci. Dakle, žurimo se, ali uvijek imamo vremena za sjesti i popričati sa svojim klijentima – saslušati ih, analizirati potrebe i probleme – i naposlijetku ih riješiti!

Temeljni kapital Društva, koje je usklađeno sa Zakonom o trgovačkim društvima i upisano u Registar Trgovačkog suda Zagreb pod brojem Tt-95/1954-2, iznosi 28.000,00 kuna.

OIB firme je: 88075320652,, a IBAN računa je: 182360000326697, otvoren kod Zagrebačke banke, d.d., Zagreb.
 
Brzo d.o.o. je locirano na Savici, naselju između Slavonske avenije i Save -zapadno od Držićeve ulice. Uredi se nalaze u ulici Vladimira Ruždijaka 9, u visokom prizemlju zgrade koja se proteže od Zinke Kunc do Ulice Prisavlje.

Firma obavlja dvije osnovne djelatnosti: posredovanje u prometu nekretninama (agencija za nekretnine) i vođenje knjigovodstva za tvrtke, obrte, udruge i samostalna zanimanja (računovodstveni servis), s time da je njena šifra djelatnosti po Jedinstvenoj klasifikaciji djelatnosti 074120 - Računovodstveni, knjigovodstveni i revizijski poslovi; porezno savjetovanje.

Što se tiče poslovanja s nekretninama, ponosno ističemo da smo jedan od prvih potpisnika Etičkog kodeksa posrednika u prometu nekretninama, odnosno Pravila ponašanja posrednika u prometu nekretninama, kojih se redovito i principijelno držimo.

Aktivni smo član Udruženja posrednika u prometu nekretninama i kao licencirati agenti upisani u Registar posrednika kod Hrvatske gospodarske komore.

Cjelokupna baza nekretnina za koje posredujemo može se pronaći na Internet stranici: www.njuškalo.hr.

U računovodstvenoj djelatnosti, pak, u cilju uvođenja reda na tržištu, direktor naše firme jedan je od inicijatora formiranja Hrvatske udruge računovodstvenih servisa (HURS) i njen prvi tajnik.

Kao što je vidljivo, poslovanje u skladu s pravilima struke, borba protiv nelojalne konkurencije, čuvanje digniteta naših dviju profesija i postavljanje na mjesta koje im u suvremenom svijetu pripada - osnova je našeg poslanja.

Naša je želja da se u našoj prelijepoj i nezavisnoj državi svaka od poslovnih djelatnosti maksimalno regulira i da se striktno propišu pravila ponašanja u njoj, da se svatko specijalizira za posao kojim se bavi i da to podrazumijeva stručnost i odgovornost, te da se i računovodstvu i posredovanju u prometu nekretninama dodijeli i konačno prizna mjesto koje tim branšama pripada u razvijenim državama Europe.